پروتز سینه و شیردهی بعد از آن یکی از نگرانیهای اکثر خانمهایی است که تمایل به پروتز سینه دارند. در این مطلب درباره این موضوع صحبت میکنیم و به بررسی سوالهای شما میپردازیم.
آناتومی سینه زنانه بسیار پیچیده است. پر از رسوبات چربی، اعصاب حساس، بافتهای همبند و بافت غدهای که شیر تولید میکنند، همه اینها در یک مکان محکم در کنار هم قرار گرفتهاند.
هنگامی که جراحی بزرگ کردن سینه انجام می دهید، ظاهر سینه های خود را با کمک ایمپلنت یا انتقال چربی تغییر می دهید. اغلب، لیفت سینه ممکن است همراه با ایمپلنت انجام شود تا قسمتهایی از سینهتان را بهتر قرار دهید یا آنها را روی سینهتان بلند کنید.
تمام جراحیهای پروتز سینه به گونهای انجام میشود که سعی شود تأثیری که ممکن است بر شیردهی داشته باشد را به میزان قابل توجهی، کاهش دهد. اما فراموش نکنید که به طور خاص و با پروتز سینه، نمی توانید مقدار بافت غده ای را که مسئول تولید شیر است، افزایش دهید
اندازه سینه و تاثیر آن بر شیردهی
«اگر سینههای لولهای شکل یا سینههایی با فاصله بسیار زیاد از هم دارید، میتواند نشانهای از این باشد که شما با بافت غدهای کمتری که شیر را تولید میکند، به دنیا آمدهاید». “بزرگ کردن سینه فقط، ظاهر سینه های شما را تغییر می دهد، اما مقدار بافتی را که در ابتدا وجود داشت افزایش نمی دهد.”
شما می توانید پس از انجام پروتز سینه شیر دهید و شیردهی با ایمپلنت بی خطر است. اما به خاطر داشته باشید که هر چه فاصله زمانی از عمل جراحی پروتز سینه با شیردهی، بیشتر باشد احتمال اینکه شیر شما کافی باشد نیز، بیشتر می شود.
علاوه بر این، گاهی اوقات ممکن است کودک در گرفتن سینه های بسیار بزرگ(پروتز با سایزهای بزرگ) با مشکل بیشتری مواجه شود، بنابراین مشاوره قبل از عمل با دکتر آگاه را فراموش نکنید.
سایر جراحیها یا روشهایی که ممکن است بر شیردهی تأثیر بگذارد
جراحی سرطان سینه شامل برداشتن تومورهای کوچک (لومپکتومی) و در برخی موارد کل سینه (ماستکتومی) است. هر دو روش جراحی می توانند منجر به برداشتن مجاری شیر و بافت های غده ای شوند که شیر مادر را تولید می کنند.
پرتودرمانی و شیمی درمانی نیز ممکن است قبل یا بعد از جراحی یا حتی به عنوان جایگزینی برای جراحی مورد استفاده قرار گیرند، اما این نیز می تواند تأثیر طولانی مدتی بر روی اینکه آیا شما قادر به تولید شیر ایمن برای نوزاد هستید یا خیر.
در صورت نیاز به اشعه، متأسفانه سینه تحت درمان، در آینده شیر تولید نخواهد کرد. اکثر رژیم های شیمی درمانی به دلیل اثرات مضر بر روی کودک و خطر ابتلا به ورم پستان شدید (التهاب سینه) در حالی که شما دچار نقص ایمنی هستید، ادامه شیردهی را مجاز نمی دانند.
دکتر مصطفی آگاه با بیش از ۲۰ سال سابقه تخصصی جراحی پلاستیک و زیبایی و اخذ مدرک دوره تکمیلی از اتریش و بازگشت به ایران، سالها در خدمت مراجعین خود هستند.
علاوه بر ایشان، کادر درکان و پشتیبانی ۲۴ ساعته ما، آماده پاسخگویی به بیماران بین المللی و داخلی هستند.
همیشه به یاد داشته باشید که ابتدا، داشتن اطلاعات کامل از پزشک، جراحی، عوارض و ریسکهای عمل و پاسخگویی و همراهی پزشک و کادر درمان از قبل از شروع جراحی و مشاوره تا فالوآپ و بهبودی کامل شما، از مهمترین فرآیندهای شما برای تصمیم به انتخاب کشور، شهر و پزشک شماست.